Boza propune înființarea unor parcuri eoliene în Gorj

Directorul CE Oltenia, Sorinel Boza, are o altă variantă a mixului energetic, a declarat liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru. Liderul PSD îl laudă pe Boza, despre care spune că este „un manager adevărat”. Este sigur că între PSD și Boza este o relație strânsă, mai ales că partidul propune deja membri în Directorat.

Mixul energetic nu mai este de actualitate în Gorj, odată ce campania electorală s-a încheiat. Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, susține că a avut discuții nenumărate cu Sorin Boza, directorul CEO, care ar avea altă idee despre mixul energetic. „Are o altă variantă, un alt punct de vedere în ceea ce privește componența acestui mix energetic. A se realiza investiții pe viitor și în domeniul eolian la Gorj. Eu îl transmit mai departe și o să organizez întâlniri între specialiști“.

Frăție Boza-PSD

Cert este că de la declarațiile legate de schimbarea lui Boza s-a ajuns la unele de susținere totală a lui. „Am o colaborare foarte bună cu domnul Boza. Și mă bucur că parlamentarii sunt băgați în seamă, mă bucur că totul pleacă de la dânsul, nu m-am dus eu peste dânsul, nu l-am forțat pe nicio cale, cu telefoanele, ci dânsul, fiind manager, s-a dovedit că este cu adevărat un manager al complexului, a știut cum să facă. Nu numai pe mine m-a chemat la diferite întâlniri, ci a invitat toți parlamentarii, discută cu foarte multă lume din jurul acestui complex“, a declarat Cârciumaru la Radio Infinit.

Că Sorin Boza se întâlnește cu politicieni și factori de influență din Gorj este sigur. Pe lista de prieteni a lui Boza este inclusiv fostul deputat Dan Ilie Morega. 

Vizualizări: 3,396

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: