Singurul gorjean care participă în semifinala Eurovision

Constantin Axinte Amza este gorjeanul care participă în acest an, alături de bandul său, la Eurovision. Târgujianul a devenit cunoscut în cadrul emisiunii X-Factor când a emoţionat juriul cu o melodie semnată Enrique Iglesias.

Constantin Amza s-a alăturat de curând altor 3 băieţi formând astfel un boyband numit „Station 4”. Aceştia vor să demonstreze că sunt o trupă de calitate, chiar dacă se află început. Tinerii muzicieni muncesc foarte mult, de dimineaţa până seara târziu, atât pentru partea de canto, cât şi pentru cea de coregrafie, pentru ca până în semifinala de la Eurovision, totul sa fie pus la punct. Trupa Station 4 va concura în prima semifinală cu numărul 5, iar melodia cu care băieţii speră să cucerească inimile publicului se numeşte "Your heart is telling me so", compoziţie de Mihai Alexandru.

Componenţa trupei Station 4 este următoarea: Constantin Axinte-Amza din Gorj, Marian Stancu din Bucureşti, Gabriel Ciobotă din Ploieşti şi Alexandru Tudor din Ciolpani. Marian Stancu a declarat la un post de radio din Gorj că participarea şi câştigarea unui concurs cum este Eurovisionul reprezintă o rampă de lansare, dar şi o mare responsabilitate, întrucât toţi concurenţii au voci foarte bune şi sunt bine pregătiţi. Se pare că boybandul are deja foarte mulţi admiratori, în special admiratoare, iar acest lucru îi face să fie încrezători în ceea ce vor face: “NU ne aşteptam la atâtea urări de bine, sincer... Si pentru fanele Station4:  vă iubim şi sperăm şi fiţi toate alături de noi!!”, au declarat băieţii.

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: