Siniat închide fabrica din București și o dezvoltă pe cea din Turceni

Producătorul de sisteme gips-carton, tencuieli și gleturi, Siniat România va închide la sfârșitul lunii februarie fabrica din București, producția urmând să fie concentrată la unitatea pe care compania a deschis-o în octombrie la Turceni.
"Siniat România, producător și furnizor European de top de sisteme de gips-carton, tencuieli și gleturi, își concentrează activitatea de producție de plăci de gips-carton la noua fabrică deschisă în luna octombrie la Turceni, pentru a putea servi mai bine clienții și piețele-cheie din Europa de Sud-Est. Ca parte a aceleiași strategii, Siniat va opri activitatea fabricii din București si a carierei  Nucșoara, începând cu finalul lunii februarie 2016. Angajații vor avea la dispoziție un program de asistență profesională, pentru a face mai ușoară tranziția către un nou loc de muncă. De-a lungul perioadei petrecute în echipa Siniat, aceștia au beneficiat de numeroase programe de training care și-au adus aportul în formarea lor profesională", se arată într-un comunicat al companiei.
Operațiunile de producție din Turceni urmează să aibă un rol semnificativ în servirea clienților din Europa de Sud-Est, prin extinderea portofoliului cu produse cu o complexitate mai ridicată, pe care Siniat le-a introdus recent pe piața din România.
"Obiectivul nostru pe termen lung îl constituie dezvoltarea relației cu clienții din regiune. Astfel, am decis să ne concentrăm eforturile pe dezvoltarea fabricii din Turceni, care are o proximitate geografică mai bună față de piețele noastre de desfacere din Europa de Sud-Est”, a declarat Marc-André Fritsche, General Manager, Siniat România. Continuarea pe www.profit.ro

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: