Emilia Drăgotoiu Nanu lansează un nou album

Îndrăgita solistă de muzică populară Emilia Drăgotoiu Nanu are o veste bună pentru fanii săi. În curând va lansa cel mai nou album al său. Este vorba de volumul intitulat "Bărbate, să nu mă cerţi", a cărui lansare va avea loc vineri, 11 decembrie, la Muzeul Judeţean Gorj, începând cu ora 16.

"Bărbate, să nu mă cerţi" este intitulată şi principala piesă de pe noul album scos pe piaţă de Emilia Drăgotoiu Nanu. Artista spune că mare parte din piesele de pe noul album sunt compoziţii proprii. "Este o lansare a unui CD personal, este cel de-al 5-lea în cariera mea artistică. Mai am editate trei cu elevii mei din grupul "Privighetorile Gorjului". Orchestraţia aparţine prim-dirijorului orchestrei Ansamblului "Doina Gorjului", Marcel Parnica. Sunt 22 de piese. Mare parte sunt compuse de mine. În general am şi cântece culese din zona Cărbuneşti şi Băleşti", a declarat Emilia Drăgotoiu Nanu. 

La lansarea noului album de cântece, artista va avea şi invitaţi de seamă. Vor fi prezenţi vineri la Muzeul Judeţean soliştii Claudia Torop, Ion Drăgan şi Nina Predescu. Alături de Emilia Drăgotoiu Nanu vor concerta şi tinerii din grupul "Privighetorile Gorjului". Intrarea la eveniment este liberă. Cei care vor dori să cumpere noul CD al artistei vor trebui să scoată din buzunar 14 lei. Dacă vor lua parte lansarea noului album, doritorii vor putea să obţină şi un autograf de la solista preferată. 

Emilia Drăgotoiu Nanu este originară din satul Miculeşti, comuna Slivileşti. Artista este şi profesor de canto la Clubul Copiilor Rovinari, dar şi la Şcoala Populară de Artă din Târgu Jiu.

Vizualizări: 259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: