Sistemul de canalizare, abandonat de constructor de 3 ani

Bătaie de joc pe banii publici în comuna gorjeană Săcelu, acolo unde investiția la sistemul de canalizare care trebuia finalizată în primăvara acestui an fost abandonată de constructor de aproximativ trei ani. Firma care a câștigat licitația a subcontractat lucrarea, iar constructorul care trebuia să facă sistemul de canalizare a dispărut după un an de la demararea investiției.

Lucrările la sistemul de canalizare au început în anul 2016 și au fost sistate un an mai târziu, aparent fără motiv. De atunci, firma care trebuia să finalizeze lucrarea în acest an pur și simplu a dispărut.

”Constructorul nu s-a mai prezentat de 3 ani să termine lucrarea la canalizare. Au lucrat un an și apoi a sistat tot. Trebuia să termine anul acesta. În prezent 40% din investiție este realizată și decontată la zi. Nu înțeleg de ce nu au mai făcut nimic de trei ani. Costurile mari acum erau, la stația de tratare și epurare. Voi încerca să iau legătura cu firma să văd ce este de făcut”, a declarat Gheorghe Dumitrelea, primarul din Săcelu, aflat la primul mandat.

Sistemul de canalizare se întinde pe 9 kilometri în satele Săcelu, Bereasca și Hăiești și are o valoare de aproximativ 77.000.000 lei.

Vizualizări: 1,313

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: