Cum sa te imbraci pentru o gala de premiere

Participarea la o ceremonie de premiere poate fi foarte interesanta, dar alegerea hainelor poate duce la mult mai mult decat o durere de cap. Daca atunci cand trebuie sa participam la o nunta sau la un botez ne gandim luni de zile la ce sa ne imbracam, daca sa purtam o rochie lunga, scurta, cu trena, fara ea... imagineaza-ti cat timp ne va lua sa ne decidem asurpa unei tinute cand suntem invitate la o gala cu premii. Ce porti la un astfel de eveniment? Aceasta este intrebarea care te va lasa nedormita zile intregi, pentru ca de obicei nu suntem obisnuite sa mergem pe un covor rosu.

Cine este deja obisnuit sa mearga la nunti si alte sarbatori, chiar cand vorbim de un anumit protocol, stie sa iasa dintr-o situatie ca asta, dar cand esti invitata la o gala ce faci? Principalele noastre referinte sunt ceremoniile de premiere pe care le vedem la televizor, dar uita ca niciun stilist nu iti va bate la usa oferindu-ti o intreaga garderoba plina cu rochii ca sa o poti alege pe cea pe care o preferi. Iti raman optiuni putine. Ori magazin ori o croitorie. Noi iti propunem a doua varianta daca doresti ceva unicat. Poti apela la croitoriepicasso.ro si poti avea rochia eprfecta pentru covorul rosu.

Primul lucru este sa stii unde mergi si care este rolul tau in toate acestea. Nu este acelasi lucru cu a fi invitata la o ceremonie de premiere pentru ca esti nominalizata la una dintre categorii, sau pentru ca firma la care lucrezi colaboreaza cu brandul care organizeaza evenimentul si prin protocol iti dau bilete.

Daca esti un oaspete oarecare - In acest caz, rolul tau este mult mai discret, ca sa nu mai vorbim ca cel mai bine este sa treci neobservata pe covorul rosu. Culorile neutre, tinutele fara prea multe decoratiuni sau accesoriile care nu atrag prea mult atentia sunt cheile look-ului. La fel si cand vine vorba de par si machiaj, cel mai bine este sa optezi pentru look-uri simple. Cand ai dubii, trebuie sa alegi mereu sa fii discreta, pentru ca daca faci altfel, este foarte probabil sa gresesti, chiar sa apari in vreo revista de moda ca exemplu despre ceea ce nu ar trebui sa poarte femeile cand mergi la un astfel de eveniment.

Daca esti nominalizata pentru un premiu- Daca esti una dintre cele nominalizate sau ai un fel de rol la ceremonia de decernare a premiilor, va trebui sa lucrezi mai mult la stilul tau pentru ca daca esti importanta, oamenii te vor observa, fie ca iti place sau nu. Cel mai indicat este sa urmezi regula „mai putin este mai mult” si, ca atunci cand ai dubii, alege ceea ce atrage mai putin atentia.

Daca prezinti un premiu - Chiar si in aceasta situatie este necesar sa faci o diferentiere: daca oferi premii nu ar trebui sa iesi in evidenta, astfel incat sa-i lasi pe cei care urmeaza sa le primeasca pe locul doi. Trebuie sa fii bine imbracata dar cu un stil mai discret, in functie de pozitia pe care o ocupi in cadrul evenimentului. Daca primesti un premiu, atunci poti alege o tinuta stralucitaore, insa de bun gust.

Locul unde are loc gala este extrem de important.

Daca inainte am vorbit despre a lua in considerare un aspecte precum rolul pe care il ai la o gala, trebuie sa iti realizezi tinuta si in functie de locul unde urmeaza sa fie serbata  aceasta gala. Poate ca nu exista un covor rosu, ci o simpla sedinta foto. Si este, de asemenea, probabil sa fie un spatiu cu multe scari. Acest lucru trebuie luat in considerare atunci cand alegi imbracamintea, deoarece daca este foarte voluminoasa, poate crea probleme. De asemenea, aceeasi lungime poate fi excesiva pentru a urca o rampa. Daca gala are loc intr-o gradina, este important sa tii cont de acest lucru atunci cand alegi pantofii si sa optezi pentru tocuri care sa nu te bata pe toata durata evenimentului.

Designerii ofera vedetelor diverse modele pe care sa le poarte la ceremoniile de premiere si, de obicei, le au la dispozitie pana in ultimul moment. In cazul tau nu va fi asa, dar nu ar fi rau sa ai un plan B in cazul in care planul A esueaza.

Nu exista nicio indoiala ca rochiile sunt cel mai util lucru intr-o ceremonie de premiere si de obicei trebuie alese cele lungi pentru ca aceste gale sunt evenimente care au loc noaptea. Totusi, nu este singura varianta. La o asemenea gala, poti fi purtati si pantaloni, insa acestia trebuie sa fie foarte eleganti si classy. Costumele pentru femei sunt intotdeauna o idee buna, pun in valoare silueta chiar mai mult decat o fusta. Desigur, toate acestea se poarte cu o pereche de stiletto. Alege sa introduci o culoare care sa creeze contrast cu aspectul masculin. O poti face cu accesorii, precum o geanta de mana care atrage atentia.

Tocmai contrastele sunt ceea ce iti place cel mai mult pe un covor rosu. Nu trebuie uitat nici ca cea mai simpla rochie poate fi mult pusa in valoare cu bijuterii care atrag atentia sau cu o haina/sacou cu bijuterii. Sunt piese vestimentare care se potrivesc cu un eveniment ca acesta si care pot fi folosite dupa covorul rosu.

Depinde de caz, dar in general fustele mini sunt excluse la o gala. Transparentele trebuie alese cu grija si, daca nu ai un stilist, mai bine stai departe de ele. Dar, in rest, nimic nu este interzis si regula care trebuie sa prevaleze, inainte de orice altceva, este ca tu sa te simti confortabil.

Vizualizări: 1,191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: