Soacră hărţuită sexual de ginere

O femeie din Băleşti a obţinut în instanţă ordin de protecţie împotriva ginerelui ei, pe care îl acuză de comportament violent şi chiar de hărţuire sexuală. Femeia, R.E., are 74 de ani şi locuieşte într-o casă moştenită, alături de fiica sa. Aceasta din urmă a plecat de acasă ca urmare a faptului că soţul ei era violent, băgând şi acţiune de divorţ.

Bărbatul a rămas în casă cu soacra, care susţine că este agresată, fără a prezenta probe certe în acest sens. „Reclamanta nu precizează concret care este motivul discuţiilor, ci doar faptul că pârâtul este o persoană mai greu de tolerat, ridică tonul din orice, devine violent când este contrazis, fără a exista un certificat medico-legal sau alt document din care să rezulte agresiunile fizice suportate de aceasta. Deşi reclamanta arată că faţă de aceasta pârâtul a fost agresiv verbal şi fizic, dar fiind şi hărţuită sexual, martorii ascultaţi nu au precizat aceste aspecte ca fiind percepute în mod direct, ci doar acum fiind relatate de către reclamantă”, se arată în hotărârea de la instanţă.

În ciuda faptului că probele nu sunt clare, instanţa a admis cererea femeii, ţinând cont de faptul că soţia respectivului a plecat de acasă de frică, dar şi de faptul că bărbatul nu s-a prezentat la proces pentru a-şi spune punctul de vedere. „Ceea ce s-a dovedit este faptul că pârâtul este o persoană mai dificilă ce nu se înţelege nici cu copiii acestuia, că se ceartă din orice, făcând reclamanta nebună, năroadă”, mai arată hotărârea.

Bărbatul va trebui ca timp de 3 luni, începând cu 31 mai, să nu se apropie de soacra lui, care locuieşte temporar la cealaltă fiică, care este medic. Până una-alta, cele două femei au plecat din casa lor, iar bărbatul a rămas acolo, probabil până la pronunţarea unui divorţ.

Vizualizări: 6,442

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: