Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Șocant: Prima victimă a lui Dincă, ucisă tot în iulie

Gheorghe Dincă a mărturisit anchetatorilor că a ucis-o pe Luiza, tânăra de 18 ani răpită în aprilie, acum două săptămâni, după ce a aflat că ancheta dispariției acesteia a fost preluată de DIICOT.

Criminalul a spus că a răpit-o la ocazie, a violat-o timp de trei luni, apoi a ucis-o şi i-a aruncat cadavrul în Dunăre.

Potrivit surselor din anchetă, Dincă ar fi declarat că a luat decizia s-o ucidă pe Luzia la jumătatea lunii iulie, după ce ar fi aflat că dosarul dispariţiei fetei a fost preluat de DIICOT. 

Dincă nu a stat decât câteva zile singur, după care a răpit-o pe Alexandra, fata de 15 ani care a reușit cu prețul vieții ei să ajute la prinderea unui criminal în serie, sunând la 112 chiar de pe telefonul criminalului.

Vizualizări: 2,797

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: