Șofer beat și fără permis, cu mașina în șanț

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați pe 28 noiembrie cu privire faptul că pe raza comunei Fărcășești a avut loc un eveniment rutier.

"Din verificările efectuate a reieșit faptul că un bărbat de 30 de ani, din orașul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 674, a părăsit partea carosabilă,  răsturnându-se în șanț, iar în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale", a transmis IPJ Gorj.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate a reieșit faptul că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană aflată sub influința alcoolului și care are acest drept suspendat.

Vizualizări: 980

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: