Cum scapi de petele negre de pe piele. Remedii naturale!

Există mai multe motive pentru apariția unor pete întunecate, cum ar fi de ras, epilare cu ceară, expunerea la soare, precum și utilizarea de deodorante. Ele apar, de obicei, pe zona gâtului, coapselor interioare şi axile.

 
Există o mulțime de produse cosmetice si tratamente care pot elimina petele întunecate de pe piele, dar cu toate acestea ele sunt pline de chimicale și foarte scumpe. Încercați acest remediu de casă, complet natural și care vă va ajuta să vă curățați pielea.

Ai nevoie de: o lingură ulei de măsline, o lingură de sare de mare şi o lingură de bicarbonat de sodiu. Se amestecă ingredientele până când veți obține o pastă. Aplica amestecul pe zona de piele cu pete negre si se lasa să acţioneze 20 de minute. Apoi se spală cu apă rece.

O altă reţetă conţine argilă albă, lămâie şi lapte degresat, amestecate bine. Se pune amestecul pe zona afectata si se lasă 15 minute. Se clătește cu apă rece.
Se recomandă aplicarea unuia dintre aceste tratamente timp de 3 ori pe săptămână. În timpul tratamentului, evitaţi expunerea la soare sau folosiţi cremă cu protectie UV.

Vizualizări: 2,278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: