Şofer de microbuz şcolar, acuzat că a lovit o minoră

Acuzaţii grave făcute de o mămică din Licurici. Emilia Ciobanu spune că fiica sa de 14 ani a fost lovită de șoferul microbuzului școlar din localitate. Femeia spune că bărbatul i-a aplicat o corecție în timp ce se aflau la Stoina, la un concurs de dansuri populare. Emilia Ciobanu a depus o plângere la poliție, iar oamenii legii au confirmat demararea unei anchete în acest caz.

Emilia Ciobanu din satul Frumușei al comunei Licurici spune că vrea să se ia măsuri față de șoferul microbuzului școlar din localitate. Aceasta a explicat că fiica sa a fost agresată de acesta, duminică, atunci când minora împreună cu alți copii din localitate au mers la Stoina pentru a lua parte la o competiție de dansuri populare. "Copiii s-au deplasat sâmbătă în comuna Stoina la un concurs de dansuri, să reprezinte comuna Licurici. Șoferul de pe microbuzul școlar, care este angajatul primăriei, mi-a bătut fata. A tras-o și i-a dat o palmă în umăr. Fata indica instructorului de dansuri, ei așteptând să vină șoferul că era plecat pe acolo. Instructorul a vrut să bage copiii în microbuz că era destul de frig afară și stăteau deja de 3 ore și nu intraseră și li se dăduseră niște pachețele să mănânce și să stea la căldură. Fata i-a indicat instructorului care este butonul de deschidere a ușii laterale. Între timp, a venit șoferul, a tras de ea, i-a dat o palmă în umăr și a zis că dă cu ea de face gaură în pământ. Am făcut plângere și la poliție, am sesizat către primar, către Consiliul Local și o să fac și către Protecția Copilului", a declarat Emilia Ciobanu.    

Primarul comunei Licurici, Liviu Doru Drăgulescu, nu a putut fi contactat pentru a comenta referitor la acuzele care i se aduc angajatului primăriei.

 Anchetă

Oamenii legii spun că au demarat o anchetă în acest caz, după ce au primit o plângere de la mama fetei de 14 ani. "Am fost sesizați de mama unei fetițe de 14 ani din comuna Licurici despre faptul că un bărbat de 42 de ani, șoferul microbului școlar, ar fi îmbrâncit-o. Se fac cercetări și în funcție de cele constatate vor fi dispuse măsurile legale", a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Vizualizări: 1,965

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: