Șofer din Gorj, implicat într-un eveniment rutier cu șase victime

Un accident rutier soldat cu şase persoane rănite, dintre care trei grav, a avut loc vineri seara, pe Centura ocolitoare a municipiului Caransebeş, a anunţat, sâmbătă, IPJ Caraş-Severin, conform agerpres.ro.

În accident au fost implicate două autovehicule. Din primele cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 43 de ani din judeţul Timiş, în timp ce conducea un autoturism dinspre Timişoara către Orşova, ar fi efectuat o depăşire neregulamentară, intrând în coliziune frontală cu o maşină care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un tânăr de 22 de ani din judeţul Gorj, a precizat sursa citată.

"În urma impactului a rezultat rănirea gravă a trei persoane şi rănirea uşoară a altor trei, în total şase victime (două femei şi patru bărbaţi) din ambele autovehicule, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Primul conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar celui de-al doilea i s-au recoltat mostre biologie pentru stabilirea alcoolemiei", a informat IPJ Caraş-Severin.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 
 

Vizualizări: 3,028

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: