Șofer din Gorj, reținut în județul vecin

Un șofer din Mătăsari, Gorj, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din județul Dolj, pentru comiterea a trei infracțiuni. Șoferul de 37 de ani este acuzat de fugă de la locul accidentului, după ce a lovit un pieton.

Pe 6 mai, la ora 23:38, polițiștii doljeni au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către un participant la trafic despre faptul că, pe DE 70, în localitatea Răcarii de Sus, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, conducătorul auto părăsind locul accidentului.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Filiaşi și Serviciul Rutier Dolj care au stabilit, din primele cercetări, că un autoturism, de culoare albă, în timp ce circula din direcţia Craiova către Filiaşi, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul direcţiei de mers, a lovit un autoturism parcat pe partea dreaptă şi un pieton ce se afla pe acostament. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală gravă a lui Alexandru C., de 25 de ani, din oraşul Filiaşi, Dolj care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, iar conducătorul auto a abandonat autoturismul, părăsind locul accidentului. 

Vizualizări: 2,989

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: