Șofer reținut după o urmărire în trafic

Un bărbat de 43 de ani, din orașul Bălcești, județul Vâlcea, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii gorjeni.  

În timp ce conducea pe DJ 665 D - Baia de Fier, către orașul Novaci, bărbatul nu a oprit la semnalul polițiștilor, continuându-și deplasarea. Acesta a fost urmărit pe o distanță de circa 3 kilometri.

Polițiștii au aflat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în cauză fiind întocmit dosar penal. 

De asemenea, cu ocazia cercetărilor efectuate în cadrul dosarului penal, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o femeie de 31 de ani, din orașul Bălcești, județul Vâlcea, audiată în calitate de martor, ar fi dat declarații neconforme cu realitatea, legate de împrejurările esențiale ale cauzei. Femeia s-a ales cu dosar penal pentru mărturie mincinoasă.

„În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de femeia de 31 de ani și bărbatul de 43 de ani, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați  unităţii de parchet, cu propuneri procedurale”, a comunicat IPJ Gorj.

Vizualizări: 3,590

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: