Șoferul care ar fi lovit un polițist cu mașina a ajuns la Terapie Intensivă

Detalii controversate ies la iveală în cazul novăceanului acuzat de ultraj după ce ar fi lovit cu mașina un polițist. Bărbatul, de 41 de ani, a ajuns la spital după ce a fost arestat. Potrivit unor surse medicale, a intrat în sala de operații, de urgență, având leziuni la nivelul mai multor organe interne. Ar avea afectați plămânii, splina și ficatul. 

În prezent, este în stare stabilă, în Secția de Terapie Intensivă, unde este și păzit de polițiști, pe numele său fiind un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Suspiciunea este că acesta ar fi fost bătut de polițiști în urma incidentului produs, în Novaci, la sfârșitul săptămânii trecute. IPJ Gorj a anunțat că bărbatul nu ar fi oprit la semnalul polițistului de la Rutieră, l-ar fi lovit cu mașina, acesta ar fi căzut pe carosabil, iar șoferul s-a făcut nevăzut, fiind prins apoi și dus în arest. Pe numele său, a fost deschis și un dosar penal pentru ultraj. 

"La data de 20 mai, ora 20.37, un bărbat, de 41 de ani, din orașul Novaci, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea de domiciliu, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de un polițist rutier și l-a acroșat, acesta din urmă căzând pe partea carosabilă. Totodată, a părăsit locul faptei. Cel în cauză a fost identificat de polițiști, fiind sesizat parchetul competent, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

La data de 21 mai 2022, a fost dispusă, de către procuror, măsura reținerii, pentru 24 ore, față de bărbat și, în aceeași zi, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 zile”, a comunicat IPJ Gorj la începutul acestei săptămâni.

Surse citate de presa locală spun că polițistul, de fapt, ar fi fost atins doar de oglinda autoturismului și că șoferul nu ar fi fugit de la fața locului. După ce a fost tras pe dreapta, șoferul și polițistul s-ar fi certat, iar omul legii a chemat colegii să liniștească spiritele. 

Până acum, IPJ Gorj nu a transmis niciun punct de vedere privind aceste dezvăluiri.

Vizualizări: 3,879

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: