Soluție pentru fluidizarea traficului rutier la Rânca

Sezonul de schi și snowboard bate la ușă și la Rânca sunt așteptați, mai ales în week-end-uri, mii de iubitori ai acestor sporturi de iarnă. Pentru că mereu în zona montană se creau ambuteiaje, iar turiștii pierdeau ore întregi blocați în trafic, se pare că anul acesta s-au găsit soluții.

Nu autoritățile locale au venit în sprijinul turiștilor, ci administratorii pârtiilor de schi. Un telescaun care face legătura între pârtii va funcționa din acest sezon. 

”Din acest sezon, administratorii domeniului schiabil Rânca au instalat un telescaun ce face legătura pârtiei M3 cu pârtia M1, astfel se va ușura traficul, iar voi vă puteți bucura mai ușor de toate pârtiile .Abia așteptăm să începem”, au anunțat administratorii pârtiilor de schi din Rânca.

De precizat este faptul că acesta este cel de-al doilea telescaun din Rânca. Unul a fost realizat de Consiliul Județean în urmă cu mai bine de zece ani și după ce ani la rând nu a funcționat, a fost repornit abia după ce a fost luat în administrare de cei care se ocupă și de restul instalațiilor pe cabluri din Rânca.

Vizualizări: 4,225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: