Sos de cașcaval pentru paste

Pastele  sunt un fel de mâncare care se prepară rapid şi pot fi delicioase dacă ştiţi să preparaţi un sos foarte bun pentru ele. Sosul de cașcaval completează perfect pastele și formează un tandem delicios, foarte cremos și savuros.

Acest sos este recomandat pentru fiecare gospodină, deoarece puteți transforma cele mai simple spaghete într-o mâncare apetisantă cu un gust unic și divin.

Ingrediente:

– 1 pahar de lapte

– 200 g de cașcaval ras (puteți folosi 2 tipuri)

– 2 linguri de făină

– 50 g de unt

– ulei

– sare și piper

– chimen și busuioc

Mod de preparare: Încingeți uleiul în tigaie, adăugați făina și prăjiți-o până se va rumeni, turnați treptat un pahar de lapte, amestecați, aduceți la fierbere și adăugați la sfârșit cașcavalul ras. Adăugați condimentele, untul moale (trebuie să scoateți untul în prealabil din frigider) și amestecați. Serviți sosul fierbinte, turnați-l peste paste sau înăbușiți pastele în sos timp de câteva minute.

Vizualizări: 1,710

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: