Soțul unui ministru, mort în casă. Dosar penal pentru moarte suspectă

Un dosar penal pentru moarte suspectă a fost deschis în cazul soţului ministrului Afacerilor Interne Carmen Dan, cercetările fiind preluate de Parchetul Tribunalului Teleorman. Conform unor surse judiciare, el a fost găsit mort în locuinţa sa din Videle de către poliţişti, care au fost sesizaţi de către vecini că nu l-au mai văzut de câteva zile. Sursele citate au mai declarat că vecinii familiei au luat legătura direct cu Poliţia Videle, fără a suna la 112, ei anunţând că nu l-au mai văzut în ultima perioadă pe soţul ministrului Carmen Dan. Un echipaj de poliţişti şi câţiva vecini au intrat în casă şi l-au găsit mort pe bărbat.

„Cadavrul nu are urme de violenţă, iar la prima examinare nu sunt suspiciuni că ar fi fost victima vreunei infracţiuni. Cauza moţii va fi stabilită de către medicii legişti de la spitalul din Videle, la morga căruia a fost dus cadavrul pentru necropsie”, au adăugat sursele citate.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă, cazul fiind preluat de Parchetul Tribunalului Teleorman.

Corneliu Daniel Dan fost găsit decedat marţi. El a lucrat la OMV Petrom SA Telrorman, unde i-a încetat contractul la 31 mai 2017, informaţia regăsindu-se în cea mai recentă declaraţie de avere a ministrului. (A.A.)

Vizualizări: 845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: