Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Spânzurat pe munte. Cadavrul, recuperat de salvamontiști!  

Gest inexplicabil al unui bărbat în vârstă de 35 de ani din Sadu. Bărbatul a fost găsit, luni noapte, spânzurat la adăpostul de animale pe care îl deținea în Munții Vâlcan. Acesta și-a pus ștreangul de gât, folosindu-se de bârna pentru jupuirea oilor. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea cadavrului dat fiind faptul că respectivul adăpostul era situat într-o zonă greu accesibilă.

Ciobanul din Sadu s-a spânzurat la adăpostul de animale pe care îl deţinea alături de alţi localnici din Bumbeşti Jiu, chiar în munţi, la graniţa dintre Gorj și Hunedoara. Adrian Bolovan a fost găsit de ciobani, chiar lângă bârna unde sunt agăţate oile pentru a li se lua pielea. Aceştia au alertat oamenii legii care au fost nevoiţi să solicite sprijinul salvamontiştilor gorjeni pentru că adăpostul respectiv este chiar în munți, într-o zonă greu accesibilă. Șase salvamontiști au fost mobilizați pentru a recupera cadavrul din munți. Intervenția a fost greoaie și deoarece în zonă s-a iscat o furtună. La fața locului a ajuns și soția ciobanului. "A fost vorba de o persoană care s-a spânzurat, la un conac de animale, undeva la limita dintre Gorj și Hunedoara, în Munții Vîlcan. Am fost solicitaţi de Poliţie să-i însoțim acolo deoarece zona este greu accesibilă. Poliţia şi-a făcut cercetările și am transportat cadavrul până în Schela. E un bărbat din Bumbeşti Jiu, satul Pleşea, avea animale în zonă. Am înțeles că pe fondul unor certuri acolo, între parteneri sau în familie, pe fondul unor supărări în familie ar fi recurs la acest gest", a declarat Sabin Cornoiu, șeful Salvamont Gorj. Salvamontiştii au recuperat cadavrul pe care l-au transportat până la Schela de unde a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Gorj. Rămâne ca polițiștii gorjeni să verifice cu precizie circumstanțele în care Adrian Bolovan și-a dat ultima suflare. 

Galerie foto


Vizualizări: 1,170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: