Spărgători de mașini, reținuți de poliție

Doi bărbați au fost prinși ieri de poliție cu mai multe bunuri furate dintr-o mașină. Tinerii de 21 și 27 de ani, din comuna Turburea, respectiv municipiul București, au fost depistați în flagrant delict, pe strada Săvinești din Târgu Jiu. Ei dețineau asupra lor mai multe scule (o bormașină, o trusă de chei tubulare, un flex și un polidisc), existând suspiciuni că ar proveni din săvârșirea de infracțiuni.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că aceștia ar fi sustras bunurile dintr-un autoturism lăsat neasigurat, care era parcat pe strada Agriculturii.

Polițiștii l-au identificat pe proprietarul autoturismului și al bunurilor, un bărbat de 41 de ani, din Târgu Jiu, care a depus plângere penală în acest sens.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate. 

„Cercetările au fost continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi, iar polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale au stabilit că cei doi sunt și bănuiți de alte furturi din autoturisme, săvârșite pe raza municipiului Târgu Jiu, în zilele de 30 iunie și 2 iulie”, a transmis IPJ.

Cei  doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru furt calificat, urmând ca astăzi să fie să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale. 

Vizualizări: 4,124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: