Spărgătorii unui apartament din Târgu Jiu, reţinuţi pentru 24 de ore

 În data de 29.12.2012, orele 23:10, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de D.V., de 43 ani, din Târgu-Jiu, B-dul Republicii, judeţul Gorj, despre faptul că între orele 08:00-23:00, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa acestuia lăsată neasigurată din municipiul Târgu-Jiu şi dintr-un dormitor de pe o masă i-au sustras un calculator şi două telefoane mobile cauzându-i un prejudiciu de circa 4000 lei.         

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi ped. de art. 208-209 C.P.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti din cadrul Poliţiei Muncipiului Târgu- Jiu, Biroul de Investigaţii Criminale, în cursul zilei de ieri, au fost identificaţi autorii furtului în persoana numiţilor M.G., de 43 ani, comuna Drăgoteşti, judeţul Gorj şi N.R.D., de 41 ani, din municipiul Târgu-Jiu, judeţul Gorj.

Suspecţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi introduşi în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca în cursul zilei de azi, să fi prezentaţi Parchetului şi Judecătoriei Tg-Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: