Spărgătorul unui bancomat din Gorj, prins după două luni

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Gorj au reușit marți identificarea unuia dintre autorii jafului care a avut loc în octombrie la Polovragi. Este vorba de un bărbat de 32 ani din județul Gorj, implicat în furtul sumei de 177.000 lei dintr-o unitate bancară din comuna Polovragi, județul Gorj, faptă comisă în noaptea de 19/20 octombrie a.c.. Prin explozie, hoții au distrus sistemul de închidere și au sustras suma de bani.

"Pentru documentarea întregii activități infracționale, în dimineața zilei de 18 decembrie a.c., în baza autorizatiilor de efectuare a unor percheziții domiciliare emise de către instanța de judecată, s-a descins la două locații situate pe raza județului și care aparțin suspectului", anunță IPJ Gorj.

A fost pus totodată în executare și un mandat de aducere emis pe numele persoanei bănuite, aceasta fiind condusă la sediul IPJ Gorj.

Cercetările în cauză sunt efectuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci.

Vizualizări: 9,544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: