Hoți ghinioniști. Li s-a rupt sacul în fața polițiștilor

Ghinion pentru un gorjean din Motru și un băcăuan, care au fost la furat în târgul de Crăciun din Timișoara. Sacul cu care cărau marfa furată s-a rupt chiar în fața unei patrule a poliției locale. Cei doi furaseră 40 de kilograme de suveniruri din Piața Victoriei.

Cei doi hoți au 47 și 36 de ani și sunt din Motru – Gorj și Căiuți – Bacău. Duminică dimineață, în jurul orei 4.50, erau în zona străzii Alba Iulia, cărând un sac din plastic voluminos. Ghinionul lor a fost că sacul s-a rupt chiar în timp ce treceau pe lângă o patrulă a Poliției Locale.

“Cei doi aveau asupra lor peste 40 de kilograme de produse despre care au declarat că le-au sustras dintr-un stand aflat la Târgul de Crăciun din Piața Victoriei și aveau de gând să le valorifice. Bărbații au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Acesta este cel de-al treilea caz de acest gen înregistrat în ultima săptămână în zona centrală a orașului, motiv pentru care Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că în această perioadă extrem de aglomerată cetățenii trebuie să fie atenți la bunurile proprii, să aibă grijă la genți, portofele, obiectele cumpărate, iar reprezentanții magazinelor sau standurilor amenajate la bunurile aflate pe rafturi, care pot fi sustrase de persoane care profită de agitația de sărbători din magazine și să anunțe imediat cum observă astfel de persoane suspecte”, transmit polițiștii locali din Timișoara.

Vizualizări: 4,880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: