Spectacol caritabil organizat de elevii de la CNTV

Elevii Colegiului Naţional "Tudor Vladimirescu" din Târgu-Jiu continuă şi anul acesta campania ,,Îmbracă un înger”. Ajuns la cea de-a IV-a ediţie, evenimentul vine în sprijinul unui fete de 13 ani, elevă la Şcoala Gimnazială "Ecaterina Teodoriu" din Târgu-Jiu, care suferă de tetrapareză spastică. Spectacolul caritabil va fi organizat pe data de 18 decembrie, la restaurantul Rebecca Events din Târgu-Jiu, unde sunt aşteptaţi cât mai mulţi oameni cu suflet.

Andreea are 13 ani şi suferă de tetrapareză spastică. Cu toate acestea, adolescenta vrea să aibă o viaţă normală cu ajutorul părinților și al colegilor, care încearcă să îi fie alături cât de mult le stă în putință. Situația financiară a familiei sale nu este, din păcate, una tocmai bună. Tatăl său, forțat de împrejurări, a plecat în străinătate să muncească pentru a-i putea oferi Andreei mai mult sprijin financiar.

Mama are grijă de casă și în special de Andreea, care nu se poate deplasa fără ajutor, fiind în scaun cu rotile. "Rămași impresionați de acest caz nefericit, câțiva elevi de la Colegiul Național ,,Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu au decis ca a IV-a ediție a spectacolului caritabil ,,Îmbracă Un Înger” să fie despre ea, despre fetița care în ciuda problemelor pe care le are își dorește să meargă la școală și să învețe la fel ca ceilalți copii. Spectacolul va avea loc pe data de 18 Decembrie la restaurant Rebecca Events. Sperăm ca și anul acesta să trezim prin momente artistice deosebite spiritul Crăciunului în sufletele tuturor spectatorilor. Vă așteptăm în număr cât mai mare!", anunţă organizatorii.

Vizualizări: 1,519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: