Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Spectacol de ziua lui Brâncuși, la Târgu Jiu

Un spectacol extraordinar va avea loc în municipiul Târgu Jiu cu ocazia ”Zilei Naționale Constantin Brâncuși”. În data de 19 februarie, ziua în care s-a născut marele sculptor gorjean, solista Alexandra Fits şi va reveni cu spectacolul Tănase fits Piaf. Evenimentul va avea loc la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, între orele 19:00-21:00. Manifestarea este organizată de Asociația pentru Democrație, Educație, Respect (ADER) şi Rotary Club Târgu Jiu.

Spectacolul a fost prezentat pentru prima dată la Târgu Jiu în data de 12 iulie 2018, după ceremonia în care s-a predat și preluat președinția Clubului Rotary Târgu Jiu. Atunci, Alexandra Fits a venit însoțită de pianistul Mariano Castro.

Spectacolul cuprinde cântece din repertoriul Mariei Tănase și al cântăreței franceze Edith Piaf.

Vizualizări: 1,283

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: