Spectacol la lansarea noului echipament al Universităţii Craiova

Universitatea Craiova își lansează sâmbătă tricoul oficial pentru sezonul 2022-2023. Evenimentul va avea loc în fața Universității din Bănie, acolo unde s-a sărbătorit și câștigarea Cupei României din 2021.

Împreună cu partenerul tehnic Puma, Universitatea Craiova își va lansa oficial tricoul de joc pentru sezonul 2022-2023, mâine, 9 iulie, începând cu ora 21:00, printr-un show special. Un spectacol de sunet și imagine mapping 3D, proiectată pe fațada Universitătii din Craiova.

Săptămâna lansării a debutat cu campania de pre order a tricoului, încheiată cu acordarea a două premii celor ce și-au comandat în avans tricoul oficial. Vor fi doi câștigători care vor primi, la fiecare lansare oficială, tricoul oficial de joc.

Pentru cei care s-au abonat s-a făcut o altă campanie, "Câștigă un tricou pentru leuțul tău" . Vor fi 11 tricouri rezervate copiilor abonaților, pe care aceștia le vor primii în seara lansării. Pe 15 iulie, înaintea meciului cu Sepsi, ei se vor putea fotografia pe stadionul "Ion Oblemenco".

Galerie foto


Vizualizări: 523

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: