Echipa de handbal a CSM Târgu Jiu s-a reunit. Doar patru absenţe

Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu s-a reunit miercuri, 6 iulie, în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul 2022-2023. La primul antrenament efectuat de handbalistele pregătite de Liviu Andrieș au lipsit patru dintre jucătoarele din lotul actual.

CSM Târgu Jiu și-a reunit lotul miercuri pentru primul antrenament din noul sezon. Au fost prezente în lot 10 jucătoare din cele 19 care au activat și sezonul trecut: Alina Ciuchiatu, Cristina Popovici, Valentina Toader Trică, Ira Zinatullina, Iulia Andrei, Florența Ilie, Pal Ceandani, Alexandra Gavrilă, Bianca Ștefania Chiriță și Sabine Klimek. Elena Marica Bercu, cea de a-11-a jucătoare care a activat sezonul trecut la CSM Târgu Jiu a absentat motivat deoarece portărița CSM-ului a fost convocată la echipa națională de senioare a României de beach handbal, care s-a deplasat la Praga, în Cehia, acolo unde au loc preliminariile pentru Campionatul European de anul viitor, a informat oficial csmtargujiu.ro.

La reunire au fost prezente și cinci jucătoare dintre cele opt care au semnat în această vară cu CSM Târgu Jiu: Angela Cioca, Ekaterina Dhzukeva, Ana Cătălina Ciolan, Cristina Boian și Oana Maria Bucă.

Au lipsit Vanessa Leona Predescu, care se află în cantonament cu naționala de junioare a României, Katarina Pavlovic, convocată la naționala Croației și Daniela Rațiu, ultima achiziție a grupării din Târgu Jiu, care a primit câteva zile libere, dar care se va alătura în câteva zile lotului echipei gorjene, după cum informează oficial clubul primăriei. De la reunire a lipsit motivat și expertul sportiv Dan Ilieș care este coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu, acesta fiind prezent la Federația Română de Handbal la o ședință cu reperezentanții celorlalte cluburi din Liga Florilor.

Galerie foto





Vizualizări: 323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: