Spectacol total la Motru: Pandurii - Chindia 3-3! (VEZI GOLURILE)

Elevii lui Iencsi au revenit de la 0-2 la 3-2, dar au fost egalați pe final. Imediat după golul de 3-3, târgujienii au avut două bare consecutive, la aceeași fază! 

Partida de la Motru a început rău pentru Pandurii, care păreau complet depășiți de adversari. În minutul 16, oaspeții din Târgoviște avea deja 2-0 după golurile li Honciu și Stoica. Prima repriză a continuat cu Chindia în controlul jocului, iar juniorul împrumutat de tâgovișteni de la Dinamo, Neicuțescu, a trecut pe lângă 3-0 în minutul 43. La faza imediat următoare, excelentul Bujor a dejucat pasul la ofsaid al Chindiei și a pasat pentru golul de 1-2, înscris din apropiere de Dodoi.

Iencsi a mutat inspirat în partea a doua, introducându-l în teren pe Dănăricu din minutul 46. Decarul alb-albaștrilor avea să fie la originea golurilor cu care Pandurii a întors scorul. Mai întâi, Dănăricu a executat foarte frumos o lovitură liberă în transversală, iar mingea a ricoșat la Raiciu, care a înscris cu capul în poarta goală. La doar 16 ani, Dodoi a făcut dubla în minutul 69. Rezultatul final avea să fie stabilit în urma unei decizii îndelung contestate a centralului Robert Avram. Acesta a acordat penalty pentru Chindia în minutul 76, la o fază la care i s-a părut că un jucător din zidul gorjenilor a oprit mingea cu mâna, la o lovitură liberă a oaspeților. Honciu a făcut și el dubla din penalty.

Meciul-spectacol a continuat și la 3-3, cu Pandurii trecând în trei rânduri pe lângă golul 4, după ce au avut două bare într-o singură fază, și cu Stanca salvându-și echipa cu două super-intervenții în prelungirile partidei.

Marin Condescu a văzut meciul de undeva de sub o salcie de la tribuna a doua, de la umbră. Cert este că, cu jucători peste nivelul ligii secunde, ca Stanca, Dodoi, Bujor sau Dănăricu, Pandurii chiar ar putea să se bată pentru promovare în acest an. Nu au nevoie decât de ceva mai multă stabilitate, interes din partea autorităților și un pic de organizare în joc, mai ales pe faza defensivă. 

Puteți urmări cele 6 goluri pe site-ul Digi Sport (AICI), televiziune care a transmis live partida de la Motru. 

UPDATE, rezultate Liga a II-a

Rezultatelele înregistrate în etapa a doua: Știința Miroslava - Dacia Unirea Brăila 4-4; Sportul Snagov - CS Balotești 1-0, CS Afumați - Hermannstadt Sibiu 0-1, Dunărea 2005 Călărași - CS Mioveni 1-1, Olimpia 2010 Satu Mare - Academica Clinceni 1-1, UTA Arad - Metaloglobus București 0-0, Pandurii Tg. Jiu - Chindia Târgoviște 3-3, Foresta Suceava - ASA Tg. Mureș 0-6, Luceafărul Oradea - Ripensia Timișoara 1-2, ASU Politehnica Timișoara - FC Argeș 2-1.

Vizualizări: 4,073

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: