Spectacole de lectură în pub-uri din Târgu Jiu

Elevii mai multor licee din Gorj vor susţine câteva spectacole de lectură în spaţii neconvenţionale. Astfel, trupa „Sterian Stelescu” a Colegiului Naţional „Spiru Haret” din Târgu Jiu, coordonată de actorul Ion Alexandrescu, va fi prezentă marţi, 18 decembrie, în localul Belle Epoque din Târgu Jiu. De la ora 19:00, tinerii vor prezenta spectacolul „Tombola”, de Pascal Matin.

Miecuri, de la aceeaşi oră, liceenii de la Liceul Teologic, coordonaţi de actorul Bogdan Tălmaciu, vor prezenta, la localul Ninno Caffe din Târgu Jiu, spectacolul „Poeţii noştri de duminică”. Miercuri, la acelaşi local, elevii Colegiului Tehnic „Gen. Gheorghe Magheru” şi Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, coordonaţi de actorul Alexandru Manea, vor prezenta spectacolul „Terorism”, de Fraţii Preniakov. Spectacolul va începe la ora 19:00.

Joi, de la ora 12:30, elevii Liceul Tehnologic Turceni, în colaborare cu Casa de Cultură Turceni, îndrumaţi de actriţa Monica Sfetcu, vor juca în spectacolul „Lecţia”, de Eugen Ionesco. Evenimentul va avea loc la Muzeul de Artă din Târgu Jiu. Tot joi, de la ora 13:30, elevii Liceului cu Program Sportiv, coordonaţi de actriţa Cornelia Diaconu, vor prezenta, la Muzeul de Artă din Târgu Jiu,spectacolul „Dialog în lumina orbitoare”, de Matei Vişniec.

Liceenii de la „Spiru Haret” vor reveni joi la Belle Epoque cu o nouă piesă. Este vorba de spectacolul „Transfer de personalitate”, de Dumitru Solomon, care va începe la ora 19:00.

Vizualizări: 781

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: