Spitalul, comunicat despre pacientul Adrian Mutu. Ce spune antrenorul!

Spitalul Județean Târgu Jiu a oferit câteva detalii despre interacțiunea antrenorului Adrian Mutu cu unitatea spitalicească din Gorj. 

"Adrian Mutu, antrenorul echipei F. C. Rapid București, a fost consultat, sâmbătă dimineața, de un medic chirurg și de medicul de gardă de la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Târgu Jiu. Acesta s-a prezentat la spital cu dureri abdominale și a fost însoțit de medicul echipei de fotbal. Atât medicul chirurg, cât și medicul de gardă de la UPU, i-au pus diagnosticul corect, i-au spus că va avea nevoie de intervenție chirurgicală și i-au administrat tratamentul necesar (tratament cu antibiotic și calmante uzuale).
Antrenorul a decis să meargă la București, unde diagnosticul pus de medicii din Târgu Jiu a fost confirmat", transmite Spitalul. 

Totodată, spitalul a comunicat și faptul ca purtătorul de cuvânt l-a sunt pe Adrian Mutu.

"Am fost tratat foarte bine de toată lumea de la spitalul din Târgu Jiu. Nu știam ce am când am venit la spital. Am fost consultat, mi s-au făcut analize, ecograf. Doamna doctor mi-a spus că am apendicită, iar eu am decis să merg la București ca să am și o a doua opinie medicală. Ce mi s-a spus acolo, la voi, mi s-a confirmat aici, la Spitalul Floreasca", a spus, duminică, Adrian Mutu, contactat telefonic de purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,212

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: