Spitalul Județean nu are sală în care să țină un concurs. Sunt prea mulți înscriși

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu organizează concursul pentru ocuparea a șapte posturi de asistent medical debutant. La concurs s-au înscris 95 de candidaţi. Pe data de 7 septembrie, este organizată proba scrisă. Din acest motiv, concursul nu va fi la spital deoarece instituția nu are o sală suficient de mare.

Numărul mare de candidaţi a determinat schimbări în ceea ce priveşte locul în care se va susţine proba scrisă: “Din cauza faptului că la concursul de ocupare a celor 7 posturi vacante de asistent medical debutant au fost validate 95 de dosare, proba scrisă va avea loc în sălile Facultăţii de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale din cadrul Universităţii Constantin Brâncuşi din municipiul Târgu-Jiu”, au anunţat reprezentanţii spitalului.

 Lista cu repartiţia pe săli a candidaţilor a fost publicată pe site-ul spitalgorj.ro. Aceasta va fi afişată şi la sediul Facultăţii de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale. Intrarea în săli se va face de la ora 08.00, urmând ca începerea probei să se realizeze de la ora 09.00.

 De asemenea, li se comunică participanţilor la proba scrisă că utilizarea oricărui echipament sau material “ajutător” în timpul concursului este strict interzisă şi se sancţionează cu eliminarea directă a candidatului.

Vizualizări: 960

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: