Spitalul din Cărbunești face angajări pentru UPU

Spitalul din Cărbunești a scos la concurs nu mai puțin de opt posturi. Patru sunt de infirmieră debutantă, un alt post de infirmieră pentru secția Pediatrie, un altul pentru Secția Neurologie. Totodată, mai caută să angajeze personal pentru două posturi de registrator la Compartimentul Primiri Urgențe. Este nevoie de cadre medicale pentru Unitatea de primiri urgențe, conform managerului spitalului, Constantin Târziu. "Când urgența nu era preluată de minister cu finanțarea aveam posturi minime, minime. După ce s-a dat finanțarea de minister a dat finanțare corespunzătoar legii 1706, cu costuri mult mai multe. Acum, șefa de la Urgențe a propus mai multe posturi, adică organigrama completă", a declarat Constantin Târziu, directorul unității spitalicești.
Candidații pentru cele opt posturi vor susține proba scrisă în data de 27 octombrie, urmând ca în data de 1 noiembrie să suțină și proba interviului.
Tot pentru sfârșitul lunii noiembrie este programat și un alt concurs pentru două posturi de asistent medical pentru Compartimentul de Primiri Urgențe.

Vizualizări: 481

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: