Spitalul Județean a pornit căldura în saloane

Pacienții internați în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu beneficiază de căldură în saloane. Pentru moment au fost puse în funcțiune doar instalațiile din Spitalul 700, acolo unde sunt și secțiile destinatele copiilor.

După ce vor fi efectuate reviziile necesare, caldura va fi pornită și în celelalte clădiri ale unității medicale. S-a luat această decizie după ce vremea s-a răcit considerabil, iar în saloane, pacienții au început să se plângă de frig.

"A fost pornită căldura în clădirea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu situată pe strada Progresului nr. 18 (Spitalul 700). Aici avem Secțiile Pediatrie, Neonatologie, Neurologie etc. Programul dupa care funcționează centrala este următorul: 21:00 la 24:00 și 04:00 la 07:00. La celelalte două clădiri se fac reviziile instalațiilor și cel mai probabil, săptămâna viitoare vom porni si acolo căldura, după același program", a afirmat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. 

Din cauza creșterii alarmante a prețurilor la gaze și curent electric toate unitățile medicale din județul Gorj, dar și celelalte instituții publice, au anunțat că vor stabili un program clar în care va fi pornită căldura, în încercarea de a se face economie.

Vizualizări: 840

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: