Spitalul Județean caută soluții pentru facturi mai mici

De grija facturilor prea mari, pe care le-ar putea primi în sezonul rece, conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a luat o serie de măsuri, încă din timpul anului. Unitatea medicală a beneficiat de o serie de investiții al căror scop final este acela de a se reduce suma alocată pentru plata utilităților.

Reabilitarea anumitor secții ale spitalului a fost deja finalizată. La altele încă se lucrează. 

"Anul acesta au fost modernizate și reabilitate secțiile Gastroenterologie, Neonatologie și Medicină interna 1 de la Spitalul 700. In anii trecuți au fost modernizate și reabilitate și secțiile Cardiologie și Pediatrie. Unul dintre scopurile acestor investiții a fost și diminuarea cheltuielilor la utilități, prin reducerea pierderilor. Au fost înlocuite corpurile de iluminat fluorescente cu corpuri de iluminat cu led, a fost înlocuită instalația electrică, au fost înlocuite aparatele (întrerupătoare – prize), a fost înlocuită tâmplăria veche din lemn, cu tâmplărie din PVC.

De asemenea, la Spitalul Tudor Vladimirescu avem în derulare proiectul de reabilitare energetică", a afirmat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Până la jumătatea lunii octombrie, directorul tehnic al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu va trebui sa prezinte un plan de măsuri de reducere a consumului de energie electrică, plan care să poată fi aplicat la nivelul unității sanitare.

Vizualizări: 757

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: