Sportivi plătiţi cu 300 de lei pe lună

Handbaliştii de la CS Universitatea Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu au fost eliminaţi din Cupa României, după ce au pierdut cu 30-46 meciul cu CS Universitatea Cluj, disputat în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Echipa gorjeană a contat doar în primele minute ale confruntării, când a condus în câteva rânduri pe tabelă. Clujenii, mult mai experimentaţi, au preluat conducerea şi au intrat la pauză cu un avantaj de 11 goluri, 24-13. Repriza a doua a curs într-o singură direcţie şi ardelenii s-au impus lejer.

În ciuda diferenţei mari de scor, antrenorul gorjenilor, Adrian Gorun, a declarat că este mulţumit de jocul elevilor săi. „Ţinând cont că am jucat cu o echipă de Liga Naţională, ţinând cont că toţi jucătorii sunt localnici, că şase dintre ei sunt juniori, ţinând cont chiar de bugetul echipei, că sunt jucători pe care îi plătim cu 300 de lei pe lună, pot spune că sunt foarte mulţumit de joc. Am marcat 30 de goluri, fizic nu suntem la nivelul lor, nici ca talie, pentru că avem mulţi juniori, nici ca pregătire, pentru că noi evoluăm în Liga a 2-a, trăgând linie, este mulţumitor jocul”, a spus Gorun. „Cine doreşte mai mult, trebuie să investească mai mult”, a mai spus acesta. (A.A.)

Vizualizări: 883

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: