Patru jucători indisponibili înaintea meciului cu Baloteşti

Pandurii Lignitul Târgu Jiu va juca sâmbătă în deplasare la CS Baloteşti un meci contând pentru etapa cu numărul 13 din Liga a 2-a. Este un meci în care gorjenii au prima şansă, mai ales după victoria din etapa trecută în faţa liderului Sportul Snagov. Sunt însă unele problemele de lot pe care antrenorul Adrian Bogoi speră să le rezolve până la ora meciului.

Pandurii este pe locul 7 în clasament, cu 21 de puncte, dar are şanse să urce dacă învinge CS Baloteşti, o echipă aflată în zona retrogradării. „Calculele noastre sunt simple, încercăm la fiecare meci să luăm cât mai multe puncte, să creştem valoarea individuală şi de echipă, să formăm un grup unit şi vor veni rezultatele”, a spus antrenorul Adrian Bogoi.

Tehnicianul pandurilor a declarat la Radio Infinit că sunt unele probleme. „Avem şi probleme de lot, avem un jucător suspendat, pe Vodă, şi trei jucători accidentaţi, Ciobanu, Pîrvulescu şi Raiciu. Vedem dacă putem să recuperăm până la meciul de sâmbătă unul sau doi jucători. Toţi patru erau jucători de bază”, a explicat Bogoi.

Acesta nu subestimează potenţialul celor de la CS Baloteşti, chiar dacă echipa este pe locul 18 din 20. „Va fi bătaie mare în subsolul clasamentului, pentru că sunt echipe bune şi acolo, care vor lupta să scape din zona retrogradării”, susţine Adrian Bogoi.

Antrenorul de la Pandurii se bucură pentru faptul că echipa a marcat multe goluri, 26 în primele 12 etape, dar este îngrijorat că a şi primit multe, mai exact 17. „Asta ne propunem, să înscriem foarte mult, dar şi să luăm cât mai puţine goluri. Am luat multe goluri foarte uşor, din faze fixe. Nici nu pot spune că au fost ocazii. Sperăm ca pe viitor să corectăm ce avem de corectat”, a mai spus Bogoi în emisiunea „Sportul gorjean”.

Şi jucătorii afişează optimism înaintea meciului de la Baloteşti. „O să mergem la Baloteşti să obţinem cele trei puncte, cu toate că am înţeles că este un teren foarte rău acolo. O să mergem şi la Oradea apoi, ne facem jocul şi dacă se poate să facem şase puncte este foarte bine”, a spus Denis Brânzan, căpitanul echipei.

Vizualizări: 913

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: