Trei atleţi gorjeni, la Balcaniada de cros din Turcia

Atleţii de la Pandurii Târgu Jiu au făcut senzaţie sâmbătă, 21 octombrie, la Campionatul Naţional de Cros, care a avut loc la Craiova. Pe lângă medaliile obţinute, trei dintre ei şi-au asigurat şi participarea la Campionatul Balcanic de Cros din Turcia şi la Campionatul European de Cros din Slovacia.

Andreea Pîşcu a obţinut titlul de campioană naţională la tineret, iar Adrian Garcea, vicecampion naţional. O figură frumoasă a făcut şi Liliana Ciovee, care a obţinut locul III la categoria tineret fete.

Toţi trei vor participa la Campionatul Balcanic de Cros care va avea loc pe 18 noiembrie în Turcia. „Atleţii de la Pandurii Târgu Jiu, cei mai buni din România, în sensul că au reuşit, în afară de medalii, ca trei dintre ei, s-ar putea chiar cinci, să meargă la Campionatul Balcanic de Cros din 18 noiembrie în Turcia. Vor participa Andreea Pîşcu, Adrian Garcea, Liliana Ciovee şi eventual, în funcţie de cum vom alcătui echipa, Adelina Bălţoi”, a spus Ion Bură, antrenor emerit de atletism.

Totodată, Andreea Pîşcu şi Adrian Garcea au asigurată participarea la Campionatul European de Cros din Slovacia, din 11 decembrie. „În luna decembrie, pe 11, va avea loc Campionatul European de Cros şi trei sportivi antrenaţi de mine vor participa la Campionatul European în Slovacia. Este vorba de Andreea Pîşcu, Adrian Garcea şi Alina Butnariu, categoria junioare”, a spus antrenorul Ion Bură. 

Vizualizări: 383

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: