Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

„Stadionul TĂCERII” de la Târgu Jiu

Petre Grigoraş, antrenorul de la Pandurii, vrea legi care să protejeze sportivii. Acesta crede că, dacă nu se modifică legislația actuală, noul stadion de la Târgu Jiu va deveni muzeu, putând fi botezat „Stadionul Tăcerii”, dat fiind că în apropiere se află celebra operă a lui Constantin Brâncuși. „Ne uităm în stânga aici, vedem cum se construiește, se lucrează la stadion, la Sala sporturilor și mă întreb pentru ce, pentru Muzeu? O să devină o atracție ca și Poarta Sărutului, Coloana Infinitului sau Masa Tăcerii. Se va așeza tăcerea și la sport din păcate. Dacă nu se gândesc la lucrul acesta ne merităm soarta. E posibil ca fiind Masa Tăcerii la o aruncătură de băț să fie Stadionul Tăcerii. Trebuie să fim optimiști însă până la capăt. Eu am fost cel mai optimist dintre toți și ar fi culmea să renunț acum, când mai sunt zece zile. Sunt puternic, am răbdare și asta nu costă nici bani”, a spus Grigoraș.
Până să fie gata lucrările la „Stadionul Tăcerii”, Pandurii se pregătește de o schimbare, de anul viitor dorind să joace meciurile de pe teren propriu la Motru, nu la Drobeta Turnu Severin. Grigoraș crede că în orașul minier echipa ar avea oricum mai mulți suporteri decât are în prezent pe malul Dunării. „Sunt convins că vor fi mai mulți suporteri. În loc de 40 pot fi 400 sau 2000. E și distanța mai mică, sunt și localnicii dornici să vadă meciuri de Liga I. Depinde de ce posibilități sunt pentru a cosmetiza stadionul ca să obțină aprobări să joace acolo în condiții de Liga I. Dacă se poate rezolva asta înseamnă că va fi bine, deci trebuie să fim optimiști”, mai spune antrenorul Pandurilor. (G.C.)

Vizualizări: 2,534

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: