Stand-up comedy la Târgu Jiu, în luna mai

Un spectacol de stand-up comedy va avea loc în curând la Târgu Jiu. Vineri, 13 mai, între orele 20:30 şi 22:00, puteţi urmări un astfel de show la Towers Cafe unde în vor veni în faţa publicului Cîrje, Florin, Dobrotă și Vlad Barbu.

Tot mai multe spectacole de genul stand-up comedy au loc în ultima perioadă iar un astfel de show, aflat în turneu în ţară, va ajunge şi la Târgu Jiu în curând. Towers Cafe va fi gazda acestui eveniment organizat de Mădălin Cîrje, cel care a impresionat juriul sezonul trecut la emisiunea iUmor.

Din show vor fac parte Cîrje, Florin, Dobrotă şi Vlad Barbu, cei care vor oferi momente amuzante de stand-up comedy. „Public, oricine, cu sau fără cont de Facebook. Târgu Jiu, ai, n-ai râs, tragi la comedie. Cîrje, Florin, Dobrotă și Vlad Barbu ajung la Towers Cafe, în Târgu Jiu, puși pe șotii, caterincă și cele mai noi glume. Posibil să îi știi de la Roast Battle-uri, ori de pe Youtube, sau de la iUmor, sau poate acum îi vezi pentru prima dată. Adună-ți gașca și bucură-te de un stand-up comedy live în Târgu Jiu”, anunţă organizatorii pe pagina evenimentului care este programat vineri, 13 mai, cu începere de la ora 20:30, la Towers Cafe.

Preţul unui bilet este de 35 de Lei iar rezervări se pot face telefonic la numărul: 0740 163 875. Biletele se pot procura şi online pe www.iabilet.ro.

Galerie foto


Vizualizări: 562

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: