Concurs de buggy și ciclism MTB la Târgu-Jiu

Vești bune pentru iubitorii de buggy și cross mountain bike. După o pauză de doi ani, generată de pandemia de coronavirus acum vor avea posibilitatea să-și demonstreze îndemânarea la ”Cupa Narciselor 2022”. Evenimentul aflat la cea de-a XX-a ediție se va desfășura duminică, 8 mai la Preajba.

Competiția a devenit eveniment tradițional local și se desfășoară anual în cadrul Sărbătorii Narciselor, organizată de Primăria Municipiului Târgu-Jiu.


Vă așteptăm cu drag la binecunoscuta Bază Sportivă de Auto-Motocross din localitatea componentă Preajba, începând cu ora 11.00, unde se anunță o competiție intensă între participanții de la concursul de cross mountain bike, demonstrații spectaculoase cu mașini buggy și o expoziție cu autoturisme de competiție cu palmares. În cadrul festivităților veți avea parte de tombole, multe surprize și activități interactive cu sportivii ACS Raideri”, anunță organizatorii competiției.


Concurenții de la mountain bike cross sunt așteptați în intervalul orar 10.00 - 10.45 pentru înscriere. Condiții minime: bicicleta, echipament sportiv/ de protecție și carte de identitate.

Galerie foto


Vizualizări: 1,082

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: