Stângă se așteaptă să mai plece jucători de la ACS Viitorul

ACS Viitorul Târgu Jiu nu a avut parte de liniște în prima parte a acestui sezon. Echipa cu cei mai mulți antrenori schimbați sezonul trecut a avut totuși oarece stabilitate la nivel de bancă tehnică, acolo unde Florin Stângă a plecat o singură dată și a revenit după o săptămână.

Stabilitate nu a fost însă nici la nivel de lot unde mai mulți jucători au plecat după ce echipa a intrat în insolvență. Multe dintre plecări au fost aflate pe parcursul sezonului de la foștii jucători pentru că echipa este deficitară la capitolul de comunicare, deși Stîngă dădea asigurări că va schimba acest lucru. Singurul care mai comunică din când în când este chiar antrenorul care a făcut o analiză a primei părți a campionatului la final de an. „Acum nu mai avem ce face, ne liniștim, iar când ne vom întoarce să formăm un grup unit, frumos, în care să înțeleagă fiecare jucător că mai presus de orice e echipa. Dacă vom reuși acest lucru, sunt convins că vom avea rezultate mult mai bune”, spunea tehnicianul care vorbea la un moment dat de lipsa de profesionalism a unor jucători și de viața extrasportivă a acestora, acum lăsând să se înțeleagă că nu toți vor rămâne la echipă: „Sunt câțiva jucători care vor să plece, dar dacă e să rămână, sper să rămână cu sufletul alături de echipă. Sper să aducem în iarnă niște jucători care vor să muncească și să se afirme și sper să terminăm măcar cu două locuri mai sus față de anul trecut”.

ACS Viitorul Târgu Jiu mai are de jucat în acest an cu Metaloglobus (d), CSM Slatina (a) și FK Miercurea Ciuc (d). Campionatul se va relua pe 25 februarie 2023 iar după aceste meciuri va începe partea a doua a acestui sezon.

Vizualizări: 465

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: