Antrenor optimist la debutul pe banca CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu este pregătită pentru prima confruntare a anului 2023, sub comanda noului antrenor Kresimir Basic. Baschetbaliștii au ocazia să înceapă anul cu o victorie și să încerce să scape de ghinionul din prima parte a sezonului în care au făcut multe jocuri bune dar nu au câștigat.

Meciul contra formației din Miercurea Ciuc contează pentru etapa a 13-a din Conferința A din Liga Națională. Antrenorul croat și-a făcut deja o viziune asupra lotului și spune că este mulțumit de modul în care baschetbaliștii grupării gorjene au reacționat la antrenamentele premergătoare partidei cu Miercurea Ciuc și spune că nu are emoții. ”Au fost câteva antrenamente cu echipa și o viziune mai bună asupra lotului, nu doar după meciul pe care l-am văzut live la București, cu Rapid. Sunt mulțumit și optimist în același timp, pentru că au fost niște antrenamente intense în care băieții au răspuns foarte bine la ceea ce le-am cerut. Am încercat să ne focusăm și pe anumite detalii pe care vrem să le schimbăm în perioada următoare. Urmează pentru noi o partidă cu echipa din Ciuc, pe care trebuie să o tratăm cu optimism, pentru că nu este ușor să revii de la 0/10. Este important pentru noi acest meci din punct de vedere al încrederii în forțele noastre pentru viitor”, a declarat noul antrenor pentru site-ul oficial al echipei.

Antrenorul croat va debuta pe banca tehnică a CSM Târgu Jiu în partida programată joi seară, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor.  

Vizualizări: 386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: