Lotul deplasat de Eugen Neagoe în Antalya

Lotul Universităţii Craiova a plecat miercuri, de pe Aeroportul Internaţional Craiova, cu un charter, spre Antalya. Echipa antrenată de Eugen Neagoe va efectua un stagiu de pregătire în localitatea Belek.

Oltenii vor rămâne în Turcia până pe 15 ianuarie, într-un resort de 5 stele, Kaya Palazzo, şi vor disputa şi trei meciuri amicale. Pe 10 ianuarie, oltenii se vor duela cu Kecskemeti, locul 2 în prima ligă maghiară, la 8 puncte de liderul Ferencvaros.

Universitatea Craiova va disputa două partide de verificare în ultima zi de cantonament, pe 15 ianuarie, unul cu Slask Wroclaw, locul 11 în campionatul Poloniei, celălalt cu Partizan Belgrad, ocupanta locului secund în campionatul Serbiei.

În lotul Universităţii Craiova pentru stagiul din Turcia nu se află Ştefan Baiaram, despre care ProSport a anunţat că este accidentat grav şi se va opera la Barcelona, urmând să rateze restul stagiunii. Un alt absent este căpitanul Nicuşor Bancu, el fiind în recuperare, după accidentarea gravă suferită în toamna trecută, sezonul actual fiind compromis şi pentru fundaşul de 30 de ani.

De asemenea, portarul Denis Rusu nu face parte din grup, contractul său urmând a fi reziliat.

Vizualizări: 508

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: