Start în play-out Liga 2! Pandurii joacă la Recea

În urma stabilirii celor două grupe de play-out în care au fost repartizate echipele care vor lupta pentru evitarea retrogradării, FRF a stabilit deja programul primei etape. Pandurii va juca în deplasare sâmbătă, cu Fotbal Comuna Recea, în Grupa A, iar ACS Viitorul Târgu Jiu va întâlni acasă pe Gloria Buzău.

Play-out-ul Ligii 2, în care sunt angrenate Pandurii şi ACS Viitorul Târgu Jiu, se va disputa începând cu 3 aprilie 2021 și până pe 8 mai 2021. Partidele din această fază a acestui sezon atipic se vor juca doar tur, rezultând astfel încă 6 meciuri pentru fiecare echipă, iar în fiecare etapă câte o formaţie va sta.

În play-out se intră cu punctajul acumulat în sezonul normal recent încheiat, astfel că Pandurii va avea la start 13 puncte iar ACS Viitorul pleacă la drum cu cele 32 de puncte cu care a ratat calificarea între primele şase, neavând practic nici o grijă în ceea ce priveşte acest sezon. În Liga 3 vor retrograda la finalul celor şase meciuri cinci echipe, ultimele două din fiecare grupă de play-out (locurile 6 și 7), iar echipele de pe locurile 5 din cele două grupe vor juca baraj de menținere în Liga 2 în dublă manșă. Barajul pentru menținerea în Liga 2 va avea loc pe 15 mai 2021 (turul) și 22 mai 2021 (returul).

În play-out, echipele din Grupa A, unde va evolua şi Pandurii, vor intra cu punctajul obținut după etapa a 21-a astfel: Farul (32 puncte), Metaloglobus (30 puncte), ”U” Cluj (29 puncte), Recea (23 puncte), Ripensia (22 puncte), CSM Slatina (15 puncte) și Pandurii (13 puncte).

Echipele din Grupa B vor intra cu următorul punctaj: ACS Viitorul Târgu Jiu (32 puncte), Petrolul (31 puncte), SCM Gloria Buzău (26 puncte), Concordia Chiajna (24 puncte), Unirea Slobozia (19 puncte), CSM Reșița (19 puncte) și Aerostar Bacău (10 puncte).

Vizualizări: 362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: