Cojocaru: Suntem tot mai omogeni

Pandurii Târgu Jiu speră ca ultimele şase meciuri din campionat, cele din play-out, să fie în acelaşi trend al ultimelor jocuri din campionat. Antrenorul Călin Cojocaru crede în salvarea echipei de la retrogradare şi se bazează pe o mai bună omogenitate a lotului şi pe continuitatea în rezultate bune.

Cu doar 13 puncte în clasament, Pandurii are nevoie de un parcurs bun și în cele șase meciuri din play-out, în speranța că va prinde cel puțin locul de baraj. Practic, principalele contracandidate ale echipei Pandurii vor fi CSM Slatina (15 puncte), Ripensia Timișoara (22 puncte) și Fotbal Club Comuna Recea (23 puncte).

Antrenorul Călin Cojocaru are încredere în salvarea echipei sale de la retrogradare și chiar crede că Pandurii poate ataca locurile fruntașe, sezonul viitor. ”Veneam după alte trei meciuri bune, în care nu am pierdut şi lucrul acesta ne-a dat moral şi încredere. Suntem tot mai omogeni, şi acest lucru mă bucură. Am câştigat o primă bătălie, trebuie să rămânem modeşti, cu capul pe umeri, pentru că trebuie să câştigăm meci de meci”, a spus Cojocaru după victoria din ultima etapă, acesta precizând că are încredere că echipa se va salva de la retrogradare: „Deşi am fost mai mereu pe ultimul loc, consider că am prestat un joc bun şi în meciurile în care am pierdut, dar, repet, nu e uşor să faci o echipă. Cu siguranţă, dacă aceşti băieţi vor mai rămâne un an împreună, se vor bate chiar şi la primele locuri! Cu ajutorul lui Dumnezeu, Pandurii o să redevină ceea ce a fost. Nu ne interesează ce vorbesc unii oameni, noi ne vedem de drumul nostru. Pandurii reprezintă o regiune, o comunitate, lucrul acesta trebuie să-l respecte toată lumea, fiindcă acest club a scris istorie, a jucat la cel mai înalt nivel!”

Pentru a nu avea emoţii după cele şase meciuri, Pandurii va trebui să treacă de CSM Slatina, Ripensia și Comuna Recea, care cele trei contracandidate la evitarea retrogradării.

Vizualizări: 446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: