Steaua a început cu dreptul play-out-ul și a câștigat la Târgu Jiu

După ce a ratat calificarea în play-off, Steaua a început cu dreptul play-out-ul Ligii 2. În prima etapă din Grupa B, echipa antrenată de Daniel Oprița a câștigat, sâmbătă, lejer la Târgu Jiu, scor 2-0 cu ACS Viitorul, echipa pripășită la Târgu Jiu de pe meleaguri vâlcene, pe care în etapa a 17-a din sezonul regulat Steaua o învinsese cu 5-0 în Ghencea.

În urma rezultatelor din această etapă, Steaua și-a asigurat matematic menținerea în Liga 2 în timp ce formația care a fost gazdă pe Municipalul din Târgu Jiu începe să aibă emoții pentru menținerea în eșalonul doi.

După ce, cu mai puțin de o lună în urmă, administrau „una manita” formației cu origini vâlcene ACS Viitorul, ”militarii” au controlat și jocul disputat la Târgu Jiu. Oaspeții au deschis scorul în minutul 16, prin Stephan Drăghici, cu un șut plasat, din interiorul careului, din pasa lui Chipirliu. Steliștii au lovit și transversala, în minutul 24, prin Rareș Enceanu, dar cea mai mare ocazie a avut-o noul căpitan Robert Sierra, care, din doar 5 m, a trimis balonul peste poartă. Bogdan Chipirliu n-a greșit ținta din poziție similară și în minutul 62 a dus scorul la 2-0.

Echipa care era gazdă la acest meci n-a avut replică și singurul șut pe spațiul porții din partea secundă l-a avut de-abia în minutul 85.

Meciul disputat pe Municipalul din Târgu Jiu s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru Steaua, care și-a propus pentru finalul sezonului să câștige play-out-ul.

Vizualizări: 225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: