Ștefan Nanu și CSM Deva au încetat colaborarea. Un gorjean îi ia locul!

Veste surprinzătoare venită din Liga 3, de la ocupanta locului 2 în Seria 7. CSM Deva a informat, prin intermediul paginii de Facebook, că a încetat colaborarea cu antrenorul Ștefan Nanu iar contractul a fost reziliat de comun acord.

Din informațiile oferite de CSM Deva, înțelegerea a fost întreruptă din cauza unor probleme medicale ale lui Ștefan Nanu.

Ștefan Nanu a venit la CSM Deva în vara lui 2019. În momentul venirii la CSM Deva, pentru postul de antrenor secund, Nanu l-a propus pe gorjeanul Dorian Gugu, care acum îi ia locul ca ”interimar”.

Clubul din Seria 7 a Ligii 3 a informat, în comunicatul în care a anunțat despărțirea de Nanu, că Gugu va conduce echipa cel puțin un meci, până când va fi numit un nou ”principal”.

”În această dimineață, CSM Deva a încheiat, pe cale amiabilă, colaborarea cu antrenorul Nanu Stefan, tehnicianul prezentându-și demisia din motive medicale. Clubul nostru îi mulțumește pentru implicare și îi dorește multă sănătate, precum și mult succes în activitatea sa viitoare! Din punct de vedere sportiv, antrenorul Gugu Dorian va asigura perioada de interimat la prima echipă de la CSM Deva, iar antrenor secund va fi Constantin Vișan”, a anunțat CSM Deva pe pagina de Facebook.

Ștefan Nanu a luptat pentru promovarea în Liga 2 cu CSM Deva. În 2013 el reușea să ajungă cu Minerul Motru în divizia a doua, după o luptă cu Jiul Rovinari. Ca antrenor principal, le-a mai pregătit pe Farul sau Inter Gaz dar și pe Pandurii Târgu Jiu.

Fost internațional, Ștefan Nanu a jucat în Țările de Jos, la Vitesse Arnhem, iar în România la Universitatea Craiova, Farul, Rapid, Steaua sau Oțelul Galați.

Galerie foto



Vizualizări: 983

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: