Stejari plantați de copii de grădiniță

115 preșcolari din Grădinița cu Program Prelungit nr. 8 Tg-Jiu, însoțiți de cadrele didactice, au învățat cum să planteze puieți de stejar. Activitatea s-a desfășurat în cadrul proiectului educațional județean “Natura - o lume miraculoasă”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Agenția pentru Protecția Mediului și Sistemul de Gospodărire a Apelor Gorj și s-a realizat cu sprijinul Ocolului Silvic, în Cantonul Tîlvești.

Scopul proiectului a fost cultivarea interesului copiilor față de mediul înconjurător, dar și implicarea directă a acestora în acțiuni de ocrotire și protejare a mediului înconjurător.

“Preșcolarii au participat la activitate cu entuziam și bucurie, dobândind un comportament eco-civic și o atitudine de respect față de natură, s-au bucurat de aerul curat și sănătos prin varietatea jocurilor avute”, a spus prof. Nicoleta-Loredana Dolofan.

Rezultatele muncii lor se vor vedea anul viitor, când copiii vor avea posibilitatea revenirii la locul unde s-a desfășurat activitatea, a mai spus prof. Nicoleta-Loredana Dolofan. (A.A.)

Vizualizări: 821

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: