Stoica: Hoară nici nu merita să facă parte din CODA

Unele voci ale Partidului Democrat- Liberal de la Gorj consideră despre Marcel Hoară că nici nu merită să facă parte din Comitetul de Organizare şi Desfăşurarea al Alegerilor pentru că nu a făcut nimic pentru democraţi-liberalii de la Gorj.

Ion Stoica, fostul deputat de Gorj, crede despre Marcel Hoară că nici nu merită să facă parte din Comitetul de Organizare şi Desfăşurarea al Alegerilor, pentru că nu şi-a câştigat acest drept. „Cele două persoane, Hoară Manţog, trebuie tratate diferit. În ceea ce-l priveşte pe domunl Hoară, dânsul nu era membru al vechiului VPG şi nici nu cred că are activitate poliţică în cadrul PD-L Gorj sau demersuri care să fi avut ca efect sporirea credibilităţii sau al numărului de membri din organizaţia PD-L Gorj ca să-l recomande să facă parte din noua structură. Cred că din contră”, susţine Ion Stoica.

Marcel Hoară pe de altă parte crede despre Ion Stoica faptul că el este cel care nu a fost vizibil în ultimele campanii electorale. „Este o conducere interimară, iar alegerile respective se vor desfăşura. La momentul actual preocuparea mea este aceea de a crea noi locuri de muncă aşa cum am făcut la Sadu, de a finaliza proiecte. Îmi pare rău faţă de domnul Stoica, dar în ultimele 4 sau cinci campanii, de fapt de prin 2005 am fost mult mai frecvent, iar pe domnul Stoica nu prea l-am văzut la faţă. Iar acum a reapărut. Nu vreau să comentez prea mult. Aceste discuţii le purtăm în interior”, susţine Marcel Hoară.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: