Stradă cu sens unic la Cărbuneşti

O şosea din oraşul Târgu Cărbuneşti va deveni cu sens unic. Este vorba de drumul de acces spre spitalul din localitate, strada Teiului. Autorităţile locale au luat această decizie pentru a fluidiza traficul din zonă. Primăria a reabilitat şi parcarea de la spital şi are de gând să o şi extindă.

Lucrările de refacere a parcării şi cele de reabilitare a unor borduri şi trotuare s-au ridicat la 100.000 de lei, bani alocaţi din bugetul local. Investiţia a început după sărbătorile pascale şi s-a finalizat la începutul săptămânii.

Acum sunt circa 45 de locuri de parcare. După ce strada Teilor va fi cu sens unic, se vor mai crea alte 50 de locuri de parcare, anunţă autorităţile locale.

„Strada Teilor va deveni cu sens unic, iar strada Crizantemelor o să fie asfaltată. Pe strada Teilor va fi sensul de intrare, iar pe cealaltă cel de ieşire. Să sperăm că până la 1 august o să finalizăm lucrarea. Cred că va fi o veste bună, pentru că se va fluidiza traficul acolo, în zona spitalului, pentru că, din păcate, foarte multă lume este bolnavă şi vine să se trateze aici. Şi atunci, cam în fiecare zi, de la 8 până pe la 13, se aglomerează zona. Era nevoie şi de o extindere a locurilor de parcare, iar cele care erau arătau foarte rău”, a declarat Dănuţ Birău, primarul oraşului Târgu Cărbuneşti.

Vizualizări: 3,051

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: